Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de boter of olijfolie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes rondom bruin. De gehaktballetjes kun je gewoon kant-en-klaar bij de supermarkt of slager kopen of je kunt ze zelf draaien.
Verwarm een grillpan. Besprenkel de rode ui en cherrytomaten met de olie. Grill op middelhoog vuur de rode ui glazig en zacht. Voeg de cherrytomaten toe en bak een paar seconden mee. Je kunt de rode ui en cherrytomaten ook in een reguliere koekenpan bakken als je dat makkelijker vindt. Voeg dan na een paar minuten de cherrytomaten pas toe, omdat deze anders te zacht worden.
Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wanneer de jus gekookt heeft, houd deze warm op laag vuur. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de bowl in een diepe kom. Schep de puree over de hele bowl. Verdeel per ingredient de andijvie, gehaktballetjes, rode ui en cherrytomaten over de puree. Schep de jus over de gehaktballetjes en strooi wat tuinkers over het gerecht. Geniet van je stamppot bowl!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Nice Recipe