Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Doe de yoghurt in een schaaltje en roer de sausmix erdoor.
Snijd de vis in blokjes, halveer de venkel, haal de stronk uit de venkel en snijd de lange uitlopers er af, snijd de venkel nu in dunne schijfjes, deze valt nu vanzelf uit elkaar. Snijd de bosui in ringetjes.
Bak de venkel ca. 3 minuten aan in de olie tot deze mooi lichtbruin is. Voeg de bosui en de blokjes vis toe en bak ca. 3 minuten verder. Zet het vuur lager, voeg de kruidenmix en de sinaasappelsap toe en roer deze door elkaar, zet het vuur weer hoger en breng het geheel aan de kook, laat het geheel 2 tot 3 minuten rustig doorkoken
Haal de wraps uit de plastic verpakking en besprenkel met water. Leg deze vervolgens op een bord en verwarm de wraps gedurende 1 minuut in de magnetron of gedurende 3 minuten verpakt in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven (200 °C).
Bestrijk de warme wrap met het yoghurt kruidensausje en beleg de wrap met de vulling. Rol de wrap op en serveer deze. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden