Waarmee kan MAGGI je helpen?

up

Thema's

Bouillon tijdens kerst!

Zit jij ook al zo in de kerststemming? De feestdagen zijn naar onze mening niet compleet zonder de MAGGI Bouillon blokjes. Want een feestelijk avondmaal heb je binnen een handomdraai op tafel met een beetje hulp van MAGGI Bouillon. Van een heerlijke soep tot een goed stuk gegaard vlees in bouillon! Kijk op deze pagina voor de extra feestelijke recepten om je gasten ook dit jaar weer te kunnen verrassen. Fijne feestdagen!

Bekijk dit thema

NIEUW: MAGGI Wraps met een twist

MAGGI komt met iets nieuws: MAGGI Wraps met een twist verkrijgbaar in de 3 verrassende smaken Amerikaanse BBQ, Kruidige Tandoori en Frisse Peper. Dat is weer eens iets anders! Deze heerlijke wrap gerechten zet je binnen 20 minuten op tafel en bevatten voldoende groente voor vanavond. Op deze pagina vind je de lekkerste wrap recepten en manieren om wraps te eten.

Bekijk dit thema

Mals en Kruidig

De meest malse en gekruide kip die je ooit zelf hebt gemaakt. MAGGI Mals & Kruidig bevat gekruid bakpapier waarmee dit zeker lukt. Wikkel de kipfilet in het voorgekruide bakpapier en bak het op laag vuur 10 min per kant. Slechts 1 keer omdraaien en in de tussentijd bereid je de overige ingrediënten van je maaltijd. Vind op deze pagina al onze Mals en Kruidig recepten. Wist je dat je in plaats van kipfilet ook heerlijk kruidige vis kunt maken? Lekker veel varieren dus!

Bekijk dit thema

Ovenschotels

Op ovenschotels kun je eindeloos varianten verzinnen voor de lekkerste ovenschotelrecepten. Er is altijd wel íets bij wat iedereen lekker vindt, of je nu gaat voor vlees, vegetarisch of vis. Bovendien kun je een ovenschotelrecept perfect afstemmen op het seizoen en het weer. In de winter kies je bijvoorbeeld voor klassiekers met aardappels, groenten en vlees, terwijl je in de zomer een lekkere pastaschotel met een frisse salade op tafel zet. Ontdek onze tips, advies en de lekkerste ovenschotelrecepten!

Bekijk dit thema

Roerbakken met MAGGI: pasta en noedels

Roerbakken of wokken is een populaire én lekkere manier om supersnel kleine stukjes eten klaar te maken. Hiervoor gebruik je een wok op hoge temperatuur met weinig vet. Het eten behoudt hierdoor haar smaak en veel vitamines die normaal verloren gaan. Zo maak je met een wok in een handomdraai de heerlijkste roerbakgerechten met verse groenten, vlees, vis of kip. Ontdek hier de roerbak pasta's en noedels van MAGGI!

Bekijk dit thema

We gaan voor goed

De beste manier om iets te vieren is om samen met vrienden en familie van een zelfgemaakte maaltijd te genieten. Bij MAGGI geloven we in het goede van herkenbare ingrediënten in onze producten. Zo kun je met een beetje hulp van MAGGI, elke dag opnieuw een goede maaltijd op tafel zetten!

Bekijk dit thema