Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
1. Snipper de ui en zet een braadpan op het vuur. Verhit een beetje boter in de pan en bak de ui, spekreepjes en kastanjechampignons gedurende 5 minuten op middelhoog vuur.
2. Snijd ondertussen de kipdijfilet in stukken en schil of schrap de wortels. Snijd de wortels in stukken van ongeveer 4 centimeter.
3. Voeg de gesneden kip en wortels toe aan het uienmengsel en bak alles nog 3 minuten mee.
4. Strooi de bloem over het geheel en laat het 2 minuten op laag vuur garen.
5. Giet de hete bouillon en crème fraîche al roerend in de pan. Breng alles aan de kook en laat het geheel met de deksel schuin op de pan gedurende 20 minuten sudderen, totdat alles gaar is.
6. Snijd ondertussen de peterselieblaadjes fijn.
7. Als de 20 minuten voorbij zijn, voeg je de fijngesneden peterselieblaadjes toe aan de kipstoof. Roer goed door en serveer direct.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden