Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink
(0)
35 min
Gemakkelijk
Ingrediënten
2
Porties
Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verhit een beetje boter in een braadpan en bak hierin op laag vuur de rundervinken in 20 minuten goudbruin en gaar. Keer ze tijdens het braden regelmatig.
Bereid de puree
6 min
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de waterkers, rucola en de geitenkaas erdoor.
Bereid de saus
5 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het zakje.
Serveer het gerecht
4 min
Serveer de stamppot met de rundervinken en de heerlijke saus. Eet smakelijk!
Bak de rundervinken
4
Verhit een beetje boter in een braadpan en bak hierin op laag vuur de rundervinken in 20 minuten goudbruin en gaar. Keer ze tijdens het braden regelmatig.
Bereid de puree
4
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de waterkers, rucola en de geitenkaas erdoor.
Bereid de saus
4
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het zakje.
Serveer het gerecht
4
Serveer de stamppot met de rundervinken en de heerlijke saus. Eet smakelijk!
Recept als PDF
Deel met vrienden
Activeer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden