Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Schil de aardappelen en snijd deze in stukken. Kook de aardappelen vervolgens in het bouillonblokje voor 15-20 minuten gaar.
Kook de doperwten voor 5 minuten in kokend water. Snipper ondertussen de uien.
Verhit een beetje olie in de koekenpan en bak de worstjes in ca. 5 minuten gaar.
Stamp de aardappelen tot een gladde puree. Voeg eventueel wat kookvocht toe om tot een gladde puree te komen. Meng de doperwten, rode ui, waterkers en de feta door de puree.
Serveer de stamppot samen met worstjes. Eet Smakelijk! Tip: extra lekker met de MAGGI Jus voor stamppot
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden