Waarmee kan MAGGI je helpen?

up
Terug naar resultaten

Ingrediënten

  • 1 zakje MAGGI Dagschotel Paprika-goulashsaus met champignons en kip
  • 1 teen knoflook geperst
  • 1 rode ui gesnipperd
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 2 wortelen in blokjes
  • 2 stronken bleekselderij in blokjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 250 ml water
  • 75 ml kookroom
  • 1 blik zwarte bonen uitgelekt (a 400 gram)
  • 1 blik kidneybonen uitgelekt (a 400 gram)
  • 1 blik maïskorrels uit blik uitgelekt (a 300 gram)
  • 1 bos koriander grof gehakt
Zet op boodschappenlijstje
Alle ingrediënten zijn toegevoegd aan jouw boodschappenlijst
Lees hier hoe de boodschappenlijst werkt en wat je er allemaal mee kan.

Bereidingswijze

  1. Bak de ingrediënten

    Verwarm olie in een pan en voeg de knoflook, ui, paprika, wortelen en selderij toe. Bak de groenten circa 10 minuten totdat ze zacht zijn.

  2. Voeg de kruidenmix toe

    Zet het vuur laag en voeg water, de kookroom en de inhoud van het zakje mix toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat vervolgens circa 5 minuten zachtjes doorkoken.

  3. Voeg de bonen en maïs toe

    Roer de uitgelekte bonen en maïs door de goulash en kook nog 5 minuten op laag vuur mee.

  4. Serveer het gerecht

    Strooi de koriander voor het serveren over de chili sin carne. Garneer eventueel met avocado, tortilla chips, rijst of een schepje crème fraîche.

  5. Variatietip

    Voeg eventueel een halve rode peper toe aan het gerecht voor wat extra pit. 

Notities

Variatietips

  • Ben jij de eerste die een variatietip toevoegt aan dit recept? Vertel ons hoe je dit recept op je eigen manier zou bereiden.

    Variatietip toevoegen

Probeer ook eens

Meer recepten
Terug naar resultaten