Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Verhit een koekenpan met olijfolie en bak de aardappelen in ca. 20-25 minuten rondom bruin.
Snijd de broccoli en bloemkool in roosjes. Kook ze vervolgens in 8 minuten beetgaar.
Bereid de saus volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
Verhit een koekenpan met olijfolie en bak de varkenslapjes gedurende 3 minuten aan elke kant.
Verdeel de gebakken aardappelen en de groenten over de borden. Serveer hier de varkenslapjes samen met de pepersaus bij. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden