Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Kruid de varkenshaas naar smaak. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak hierin op middelhoog vuur het vlees goudbruin en gaar, 6 minuten per zijde.
Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak hierin de aardappelen in 12 minuten op middelhoog vuur goudbruin en knapperig.
Kook de haricots verts 2 minuten. Voeg de peultjes toe en kook deze nog 3 minuten mee. Giet de groente af en houd warm.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de varkenshaas met de aardappelen, groente en saus.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden