Waarmee kan MAGGI je helpen?

up
Terug naar resultaten

Ingrediënten

  • 250 gram spaghetti (ongekookt)
  • 1 ui
  • 300 gram witte asperges, geschild en harde uiteinden verwijderd
  • 100 gram rucola
  • 1 pakje MAGGI Saus voor Asperges
  • 200 milliliter water
  • 25 gram roomboter
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
  • 200 gram kipgehakt
Zet op boodschappenlijstje
Alle ingrediënten zijn toegevoegd aan jouw boodschappenlijst
Lees hier hoe de boodschappenlijst werkt en wat je er allemaal mee kan.

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

  2. Snijd en kook de asperges

    Snijd intussen de asperges in stukjes en kook ze in 6 - 8 minuten gaar.

  3. Meng en bereid het gehakt

    Doe ondertussen het kipgehakt in een grote kom. Voeg het gesnipperde ui toe en breng op smaak met zout en peper.  Rol kleine balletjes van het gehakt. Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak hierin de kipgehaktballetjes rondom goudbruin en in 8 min. gaar.

  4. Bereid de saus

    Bereid de saus volgens de aanwijzing van de verpakking en roer de boter erdoor. Meng de aspergestukjes door de saus en vervolgens door de spaghetti.

  5. Serveer het gerecht

    Verdeel de rucola over de borden en schep hier de spaghetti met witte asperges bovenop. Schep de kipgehaktballetjes erbij en serveer met de Parmezaanse kaas.

     

Notities

Variatietips

  • Ben jij de eerste die een variatietip toevoegt aan dit recept? Vertel ons hoe je dit recept op je eigen manier zou bereiden.

    Variatietip toevoegen

Probeer ook eens

Meer recepten
Terug naar resultaten