Waarmee kan MAGGI je helpen?

up
Terug naar resultaten
recept Snelle ratatouille met kruidge kabeljauw en rijst

Snelle ratatouille met kruidige kabeljauw en rijst

1
(1)
  • 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen
  • 20 minuten bereidingstijd
  • 504 kcal per persoon

Ingrediënten

  • 1 pakje MAGGI Mals en Kruidig Zongerijpte Tomaat, 2 velletjes
  • 375 gram kabeljauwfilet, in twee stukken
  • 1 blikje ratatouille groente, (à 375 gram)
  • 1 rode paprika, in blokjes gesneden
  • 2 tomaten, in blokjes gesneden
  • 240 gram rijst
  • 1 eetlepel olijfolie
Zet op boodschappenlijstje
Alle ingrediënten zijn toegevoegd aan jouw boodschappenlijst
Lees hier hoe de boodschappenlijst werkt en wat je er allemaal mee kan.

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst

    Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. 

  2. Bak de groenten

    Verhit 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan en roerbak de paprika samen met de tomaten op hoog vuur ca. 3 minuten aan. Voeg de inhoud van het blikje ratatouille toe en verhit het geheel op laag vuur ca. 5 minuten. 

  3. Bereid de vis

    Verwarm een koekenpan voor zonder boter of olijfolie. Vouw 2 papiertjes open en leg de kabeljauw (ongeveer 190 gram) op de gekruide kant. Leg de ingepakte visfilets plat in de voorverwarmde pan, zonder boter of olie toe te voegen. Bak de vis op beide kanten in ca. 2-3 minuten gaar. 

  4. Serveer het gerecht

    Schep de rijst samen met de groenten op de borden en serveer de kruige vis erbij. Eet smakelijk. 

Notities

Variatietips

  • Ben jij de eerste die een variatietip toevoegt aan dit recept? Vertel ons hoe je dit recept op je eigen manier zou bereiden.

    Variatietip toevoegen

Probeer ook eens

Meer recepten
Terug naar resultaten