Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verhit de boter in een braadpan. Braad hierin op hoog vuur de rundervinken rondom bruin in ongeveer 3 minuten. Giet de wijn en de ketjap erbij en roer de aanbaksels los van de bodem. Doe dan het deksel op de pan en laat de rundervinken op laag vuur in 20 minuten gaar worden.
Kook de knolselderij 12 minuten in water. Giet af en stamp fijn. Kook de broccoli 8 minuten in water.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de knolselderij erdoorheen.
Rooster de amandelen in een droge koekenpan op middelhoog vuur, 1 minuut. Strooi over de broccoli.
Serveer de rundervinken met de puree, broccoli en de jus. Eet smakelijk.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden