Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Schil alle groentes en snijdt alles in blokjes.
Fruit de ui, knoflook, gember en chilipeper. Voeg de kerrie en de garnalen toe. Blijf ondertussen roeren op niet te hoog vuur. Wacht tot de garnalen een beetje bruin kleuren.
Voeg de wortel toe en na een paar minuten de pompoen. Daarna het water (1 l) en de bouillonblokjes.
Laat het water koken en zet de pan daarna zacht. Roer alles af en toe door elkaar en wacht net zolang totdat jij alles zacht genoeg vindt (na ongeveer 45-60 min). Kook ondertussen de rijst.
Pureer de soep met een staafmixer.
Wanneer de soep klaar is doe je deze over de rijst (hoeveelheid naar wens) en garneer je af met wat koriander. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden