Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
1. Kook de fussili pasta volgens de verpakking tot al dente. Giet af en laat uitlekken.
2. Bereid 150 ml groentebouillon door 1 bouillonblokje op te lossen in heet water.
3. Fruit knoflook en ui in een pan met olie tot ze zacht zijn. Voeg spinazie toe en laat slinken.
4. Voeg tomatenblokjes en groentebouillon toe, breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen.
5. Meng de gekookte pasta met de saus en roer de ricotta erdoor.
6. Doe het mengsel in een ovenschaal, bestrooi met Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
7. Bak de pasta in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 20-25 minuten, tot de bovenkant goudbruin is en de kaas is gesmolten.
8. Laat even afkoelen en serveer deze heerlijke ovenpasta met tomaat en ricotta als hoofdgerecht voor een smaakvol diner.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden