Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Snij de aubergine en courgette in 1/2 cm dikke (halve) plakken en de paprika’s in repen. Pel de ui en snijd in parten. Meng de groente in een kom met olijfolie en verkruimel het bouillonblokje erin.
Verwarm de grillpan en grill de groenten 5 tot 8 minuten aan alle kanten tot ze zacht gaar zijn.
Kook de orzo volgens aanwijzing op de verpakking in kokend water met wat zout gaar en giet af. Snij de feta in kleine blokjes. Schep de gegrilde groenten door de warme orzo en bestrooi met wat grof gesneden peterselie.
Verdeel de feta erover, besprenkel met wat extra olijfolie en bestrooi met wat peper.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden