Skip to main content

Bereidingswijze recept

 1. Verwarm de oven

  Zet de oven op 200 °C of gasovenstand 4.

 2. Bereid het Sweet ’n Sticky tomatensausje

  Eerst gaan we het tomatensausje bereiden. Pak een schaal en roer de tomatenpuree samen met 8 eetlepels water en de sausmix door elkaar heen.

 3. Snijd de ingrediënten

  Vervolgens snijden we de kip in reepjes en de tomaten in blokjes. Snipper de ui en snijd de avocado in plakjes. Hak de peterselie grof. Leg even apart.

 4. Bereid de vulling

  Verhit olie in een pan en bak de kip in ca. 3 minuten aan. Voeg vervolgens de tomatenblokjes en ui toe en bak ca. 2 minuten verder. Zet het vuur lager, voeg de kruidenmix en 50ml water toe en roer deze door elkaar. Zet het vuur weer hoger en breng het geheel aan de kook. Voeg de zwarte bonen toe en laat het geheel ca. 3 minuten zachtjes doorkoken.

 5. Bereid de MAGGI Wraps

  Bestrijk de warme wraps met het tomatensausje en beleg met de vulling. Verdeel er de avocado over en bestrooi met de kaas en peterselie. Leg hier de volgende wrap op en herhaal de handelingen totdat alle wraps op zijn. Eindig met de vulling en kaas. Plaats de taart ca. 4 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

 6. Serveer de Mexicaanse Wraptaart

  De wraptaart is nu klaar. Haal hem uit de oven, verdeel in parten en geniet van deze smaaksensatie. Aan tafel!

Maaltijdtips

Voeg zelf geen zout meer toe
Drink een glas water bij het eten
Kinderen van 4-8 jaar hebben ongeveer de helft van een volwassen portie nodig

Boodschappenlijst

 • 1
  pak
 • 2
  trostomaat
  (in blokjes)
 • 2
  avocado
  (in plakjes)
 • 1
  ui
 • 300
  gram
  kippendij
  (in reepjes)
 • 1
  blikje
  tomatenpuree
  (à 70 gram)
 • 1
  blikje
  zwarte bonen
  (à 200 gram)
 • 4
  takjes
  platte peterselie
  (grof gehakt)
 • 100
  gram
  geraspte kaas
  (jong)
 • 2
  eetlepels
  olijfolie

Variatietips

 1. Jouw variatietip
 2. Jouw naam

Maaltijdideeën

MAGGI helpt je graag bij het opdoen van ideeën voor het koken. Niet alleen met recepten, maar ook met artikelen waar je trek van krijgt, een groentekalender en andere hulpmiddelen waarmee je zo een lekkere en kindvriendelijke maaltijd op tafel zet. 

Lees meer

Plannen

Als je het druk hebt is het prettig om bij het koken vooruit te plannen, zeker met kinderen. Het scheelt tijd en meestal ook geld. Bovendien is het een goede manier om je kinderen te betrekken bij het koken.

Lees meer

Boodschappentips

Maak een boodschappenlijstje zodat je gericht de winkel in kan gaan en geen dingen vergeet. Ook kan dit helpen om impulsaankopen te verminderen. Ga je boodschappen doen met kinderen? Stuur je kind op expeditie in de supermarkt en laat ze producten zoeken. Ondertussen kun jij je concentreren op de rest van de boodschappen.

Lees meer

Kooktips

Of je nu een echte keukenprins(es) bent of liefst snel een gezonde maaltijd op tafel zet voor je gezin, er valt altijd nog wel iets te leren in de keuken. Bijvoorbeeld hoe je in een handomdraai tomaatjes snijdt. Of hoe je je kinderen bij het koken kunt betrekken. Deze en andere kooktips krijg je van MAGGI.

Lees meer

Eten aan tafel

De avondmaaltijd is het moment van de dag dat jullie allemaal samen zijn. En dus wil je dat iedereen zit te smullen. Maar dat is niet altijd even makkelijk met kinderen. Samen eten is al snel een stuk gezelliger als je afspraken maakt en weet dat kinderen soms tijd nodig hebben aan iets te wennen. Zo moeten kinderen soms wel tien tot vijftien keer iets proeven voor ze de smaak gaan waarderen.

Lees meer

Opruimen & bewaren

Eten weggooien is zonde en in veel gevallen niet nodig. Restjes kunnen als basis dienen voor een volgende maaltijd, slappe groenten leven weer op in water en door voedsel op de juiste manier te bewaren heb je er langer plezier van. 

Lees meer
 1. Maaltijdideeën
 2. Plannen
 3. Boodschappentips
 4. Kooktips
 5. Eten aan tafel
 6. Opruimen aan tafel