Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verhit 1 eetlepel olie in een braadpan en bak het vlees al omscheppend 1 minuut op hoog vuur. Zet het vuur laag, voeg 400 ml water en de inhoud van het zakje stoofmix toe aan het vleesmengsel en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat het even door koken. Zet het vuur weer laag en stoof het met de deksel op de pan in ongeveer 2 ½ uur gaar. Roer af en toe door en voeg indien nodig wat water toe.
Kook de pennepasta volgens aanwijzing op de verpakking in kokend water gaar.
Verhit de overige olie en roerbak ongeveer 10 minuten voor de hachee gaar is de roerbakgroenten in 2 eetlepels olie knapperig gaar. Breng licht op smaak met peper en zout en oregano.
Schep de groenten door de vleesstoof, warm goed door en serveer met de penne.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden