Waarmee kan MAGGI je helpen?

up
Terug naar resultaten

Ingrediënten

  • 1 pak MAGGI Roerbakpasta Carbonara
  • 2 rode paprika's, in blokjes
  • 2 tomaten (à 300 gram), in blokjes
  • 100 gram chorizo, in blokjes
  • 1 eetlepel verse tijmblaadjes
  • 4 eetlepels zwarte olijven zonder pit, gehalveerd
  • 100 gram geraspte kaas
Zet op boodschappenlijstje
Alle ingrediënten zijn toegevoegd aan jouw boodschappenlijst
Lees hier hoe de boodschappenlijst werkt en wat je er allemaal mee kan.

Bereidingswijze

  1. Bak de paprika, tomaten en chorizo

    Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak de paprika, tomaten en chorizo 3 minuten. Voeg de tijmblaadjes toe.

  2. Bereid de pasta

    Voeg de MAGGI roerbak pasta carbonara met het water toe en kook 8 minuten (in plaats van 10 minuten). Roer er de laatste minuut de olijven door. 

  3. Verdeel de ingrediënten over de ovenschaal

    Schep het mengsel in de ovenschaal en bestrooi met de kaas. Zet ongeveer 5 minuten in de oven. 

Notities

Variatietips

  • Ben jij de eerste die een variatietip toevoegt aan dit recept? Vertel ons hoe je dit recept op je eigen manier zou bereiden.

    Variatietip toevoegen

Probeer ook eens

Meer recepten
Terug naar resultaten