Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Fruit de ui en knoflook in een soeppan met een beetje olie. Voeg de rode peper toe en bak kort mee.
Voeg de linzen toe aan de pan. Meng de kerriesaus, kokosmelk en het water door het mengsel.
Voeg de tomatenblokjes en zoete aardappel toe aan de curry toe. Laat het geheel circa 20 minuten zachtjes doorkoken.
Roer de garam masala, koriander en yoghurt door de curry.
Serveer de curry samen met het naanbrood. Strooi eventueel nog wat koriander over de curry. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden