Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de kipdrumsticks in de braadzak en voeg de braadstoomkruiden, de winterpeen en het gedroogd fruit toe. Sluit de zak af en schud deze voorzichtig. Zet de braadzak 60 minuten in de oven.
Bereid de couscous
15 min
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg voor extra smaak een groentebouillonblokje toe.
Snijd de komkommer en de tomaat
6 min
Snijd de tomaat in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd de rest van de tomaat in reepjes en de reepjes weer in blokjes. Snijd de komkommer over de lengte in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd de repen in kleine blokjes.
Rooster de amandelen
5 min
Rooster de amandelen 5 minuten in een droge koekenpan op laag vuur.
Meng de ingrediënten door de couscous
4 min
Meng de tomaat, komkommer en amandelen door de couscous en breng op smaak met citroensap, peterselie en olijfolie.
Serveer het gerecht
2 min
Haal de braadzak uit de oven, knip open en laat even afkoelen. Verdeel de kip, wortel en het fruit over de borden en serveer met de couscoussalade.
Zet de braadzak in de oven
6
Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de kipdrumsticks in de braadzak en voeg de braadstoomkruiden, de winterpeen en het gedroogd fruit toe. Sluit de zak af en schud deze voorzichtig. Zet de braadzak 60 minuten in de oven.
Bereid de couscous
6
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg voor extra smaak een groentebouillonblokje toe.
Snijd de komkommer en de tomaat
6
Snijd de tomaat in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd de rest van de tomaat in reepjes en de reepjes weer in blokjes. Snijd de komkommer over de lengte in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd de repen in kleine blokjes.
Rooster de amandelen
6
Rooster de amandelen 5 minuten in een droge koekenpan op laag vuur.
Meng de ingrediënten door de couscous
6
Meng de tomaat, komkommer en amandelen door de couscous en breng op smaak met citroensap, peterselie en olijfolie.
Serveer het gerecht
6
Haal de braadzak uit de oven, knip open en laat even afkoelen. Verdeel de kip, wortel en het fruit over de borden en serveer met de couscoussalade.
Recept als PDF
Deel met vrienden
Activeer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden