Waarmee kan MAGGI je helpen?

up
Terug naar resultaten
recept Kerrienoedels met kip en groente in kokossaus

Kerrienoedels met kip en groente in kokossaus

1
(1)
  • 2 volwassenen
  • 20 minuten bereidingstijd
  • 680 kcal per persoon

Ingrediënten

  • 1 pakje MAGGI Roerbaknoedels Kip Kerrie met groente
  • 150 gram wortel, in dunne plakjes
  • 150 gram peultjes, ontdaan van de puntjes
  • 0,5 Spaanse rode peper, ontdaan van de zaadlijsten en in dunne reepjes
  • 200 gram kipfilet, in blokjes
  • 50 ml kokosmelk
  • 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt
  • 2 eetlepels olijfolie
Zet op boodschappenlijstje
Alle ingrediënten zijn toegevoegd aan jouw boodschappenlijst
Lees hier hoe de boodschappenlijst werkt en wat je er allemaal mee kan.

Bereidingswijze

  1. Bak de wortel, de peultjes en de rode peper

    Verhit de olijfolie in een grote koekenpan of wok en bak hierin op hoog vuur de wortel, peultjes en rode peper 3 minuten.

  2. Voeg de kip toe

    Voeg de kip toe en bak deze 4 minuten mee.

  3. Bereid de mix

    Bereid de mix met water volgens de aanwijzingen op het pakje, maar vervang 50 ml water door kokosmelk en doe dit mengsel bij de groenten en kip in de wok.

  4. Voeg de noedels toe

    Voeg tenslotte de noedels toe en laat deze al roerend zacht worden in de saus, het duurt ongeveer 3 minuten voordat al het vocht door de noedels is opgenomen.

  5. Serveer het gerecht

    Bestrooi met de peterselie en serveer. Maak er een tomatensalade bij om er een volwaardige maaltijd van te maken.

Notities

Variatietips

  • Ben jij de eerste die een variatietip toevoegt aan dit recept? Vertel ons hoe je dit recept op je eigen manier zou bereiden.

    Variatietip toevoegen

Probeer ook eens

Meer recepten
Terug naar resultaten