Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Meng de azijn met de suiker en een snufje zout. Giet dit over de komkommer en laat 15 minuten intrekken.
Bak het spek gedurende 10 minuten uit op laag vuur. Voeg de ui toe en bak deze nog 5 minuten mee.
Kruid de karbonades naar smaak. Verhit de boter in een koekenpan en bak op middelhoog vuur de karbonades in 10 minuten, 5 minuten per kant, goudbruin en gaar.
Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de kapucijners toe aan het spek-uimengsel en verwarm het geheel nog 5 minuten. Serveer de karbonades met de jus, de kapucijners, piccalilly en komkommersalade. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden