Waarmee kan MAGGI je helpen?

up
Terug naar resultaten
recept Kabeljauwfilet met linzensalade met prei, veldsla en cherrytomaatjes

Kabeljauwfilet met linzensalade met prei, veldsla en cherrytomaatjes

0
  • 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen
  • 30 minuten bereidingstijd
  • 242 kcal per persoon

Ingrediënten

  • 1 pakje MAGGI Mals en Kruidig Knoflook fijne kruiden
  • 3 kabeljauwfilets (à 125 gram)
  • 1 blik linzen (à 400 gram), uitgelekt
  • 1 prei, in fijne ringen
  • 1 zakje veldsla (à 150 gram)
  • 0,5 bakje kerstomaatjes (à 250 gram), in partjes
Zet op boodschappenlijstje
Alle ingrediënten zijn toegevoegd aan jouw boodschappenlijst
Lees hier hoe de boodschappenlijst werkt en wat je er allemaal mee kan.

Bereidingswijze

  1. Bereid de vis

    Bereid de kabeljauwfilets met twee vellen papyrus volgens de aanwijzingen op het pakje.

  2. Kook de prei en bereid de salade

    Kook de prei 3 minuten. Meng de linzen met de prei, veldsla en de kerstomaatjes.

  3. Serveer het gerecht

    Serveer de kabeljauwfilet bij de salade.

Notities

Variatietips

  • Ben jij de eerste die een variatietip toevoegt aan dit recept? Vertel ons hoe je dit recept op je eigen manier zou bereiden.

    Variatietip toevoegen

Probeer ook eens

Meer recepten
Terug naar resultaten