Waarmee kan MAGGI je helpen?

up
Terug naar resultaten

Ingrediënten

  • 1 pak MAGGI Roerbakpasta Carbonara
  • 125 gram spekreepjes
  • 100 gram groene asperges
  • 200 gram doperwten
  • 2 eieren, gekookt
  • 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
Zet op boodschappenlijstje
Alle ingrediënten zijn toegevoegd aan jouw boodschappenlijst
Lees hier hoe de boodschappenlijst werkt en wat je er allemaal mee kan.

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren

    Kook de eieren 4 minuten, zet het vuur uit en laat ze in het hete water staan tot de pasta klaar is. 

  2. Bak de spekreepjes

    Bak op hoog vuur de spekreepjes in een koekenpan. 

  3. Bereid de pasta

    Voeg de MAGGI roerbak pasta carbonara toe. Schep de laatste vijf minuten de asperges door de pasta en de laatste minuut de doperwten. 

  4. Serveer de pasta

    Pel de eieren en schep de pasta op de borden. Snij de eieren in partjes en leg op de pasta. Strooi er de peterselie over.

Notities

Variatietips

  • Ben jij de eerste die een variatietip toevoegt aan dit recept? Vertel ons hoe je dit recept op je eigen manier zou bereiden.

    Variatietip toevoegen

Probeer ook eens

Meer recepten
Terug naar resultaten