Waarmee kan MAGGI je helpen?

up
Terug naar resultaten

Ingrediënten

  • 1 zakje MAGGI Aardappelpuree à la minute Mexicaans Mild Pittig
  • 1 rode ui
  • 0,5 courgette
  • 1 teen knoflook
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels olijfolie
Zet op boodschappenlijstje
Alle ingrediënten zijn toegevoegd aan jouw boodschappenlijst
Lees hier hoe de boodschappenlijst werkt en wat je er allemaal mee kan.

Bereidingswijze

  1. Bak de groenten

    Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de ui en courgette 10 minuten op laag vuur. Voeg de knoflook bij de ui en courgette en bak deze 2 minuten mee. Klop ondertussen de eieren los in een ruime kom en kruid naar smaak.

  2. Bak de frittata

    Doe de inhoud van de koekenpan bij de eieren. Meng goed en giet het mengsel voorzichtig terug in de koekenpan(nen). Bak het geheel op laag vuur tot de bovenkant van de frittata bijna gestold is. Haal de pan(nen) van het vuur, leg er een bord omgekeerd op en draai de pan om zodat de omelet omgedraaid op het bord ligt.

  3. Bak de frittata aan de andere zijde en serveer het gerecht

    Doe de rest van de olie in de pan en bak de frittata aan de andere zijde. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Serveer de puree met de frittata.

Notities

Variatietips

  • Ben jij de eerste die een variatietip toevoegt aan dit recept? Vertel ons hoe je dit recept op je eigen manier zou bereiden.

    Variatietip toevoegen

Probeer ook eens

Meer recepten
Terug naar resultaten