Waarmee kan MAGGI je helpen?

up
Terug naar resultaten
recept Farfalle pasta met gewokte zalmsnippers en courgette

Farfalle pasta met gewokte zalmsnippers en courgette

3.5
(2)
  • 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen
  • 25 minuten bereidingstijd
  • 454 kcal per persoon

Ingrediënten

  • 1 blokje MAGGI Groentebouillon
  • 225 gram farfalle (pasta)
  • 1,5 courgette, in dunne halve rondjes gesneden
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijngehakt
  • 75 ml water
  • 150 ml slagroom
  • 75 gram gerookte zalmsnippers
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 laurierblad
Zet op boodschappenlijstje
Alle ingrediënten zijn toegevoegd aan jouw boodschappenlijst
Lees hier hoe de boodschappenlijst werkt en wat je er allemaal mee kan.

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta en fruit de ingrediënten

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit ondertussen de courgette, ui, de knoflook en het laurierblad 5 minuten in olijfolie in een wok. 

  2. Bereid de saus

    Verkruimel het bouillonblokje erover en voeg het water toe. Doe de room, zalm en kappertjes erbij en roer goed door. Breng op smaak met citroensap.

  3. Serveer het gerecht

    Verdeel de pasta en de saus over de borden. 

Notities

Variatietips

  • Ben jij de eerste die een variatietip toevoegt aan dit recept? Vertel ons hoe je dit recept op je eigen manier zou bereiden.

    Variatietip toevoegen

Probeer ook eens

Meer recepten
Terug naar resultaten