Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Schil de aardappelen en snij deze in stukjes. Kook de aardappelen voor 20 minuten gaar en giet deze af. Ondertussen kook de eieren voor 8 minuten. Snijd de steel van de broccoli in dunne plakjes en verdeel de rest in roosjes. Kook in een ruime pan water eerst de plakjes broccoli 5 minuten. Voeg de roosjes toe en laat nog 4 minuten koken. Giet de broccoli af.
Bak de spekjes uit in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.
Stamp de aardappelen tot een gladde puree. Roer de broccoli en de kaas door de aardappelen en verwarm het geheel nog kort op laag vuur. Vervolgens bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de stamppot over de borden en garneer met het ei en de spekjes. Serveer de jus ernaast of maak met een lepel een kuiltje in het midden van de stamppot waar je de jus ingiet. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden