Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontvouw de braadzak en verwijder het stickertje. Doe de kipfilets in de zak, voeg de kruiden toe en als laatste de groenten. Maak de zak dicht met het bijgeleverde clipje. Zorg dat er voldoende ruimte in de zak zit. Masseer de zak voorzichtig zodat de kruidenmix zich goed verdeelt.
Plaats de braadzak in de oven
40 min
Plaats de braadzak in een ovenschaal en plaats deze op het onderste rooster van de oven gedurende 35-40 minuten.
Haal de braadzak uit de oven en bereid de soep
5 min
Zet 400 ml water op het vuur in een grote pan. Haal de braadzak uit de oven. Let op! Bij het openen van de braadzak komt hete lucht vrij. Prik de kipfilets uit de zak en snijd deze in reepjes. Doe de rest van de groenten en kruiden bij het water en pureer het geheel tot een egale soep. Voeg nog extra water toe totdat de gewenste dikte is bereikt. Breng op smaak met peper.
Serveer het gerecht
2 min
Schep de soep in kommen en garneer met de kip en amandelschaafsel. Serveer de overige kip en het brood erbij. Eet smakelijk!
Bereid de kruidenmix voor braadstomen
4
Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontvouw de braadzak en verwijder het stickertje. Doe de kipfilets in de zak, voeg de kruiden toe en als laatste de groenten. Maak de zak dicht met het bijgeleverde clipje. Zorg dat er voldoende ruimte in de zak zit. Masseer de zak voorzichtig zodat de kruidenmix zich goed verdeelt.
Plaats de braadzak in de oven
4
Plaats de braadzak in een ovenschaal en plaats deze op het onderste rooster van de oven gedurende 35-40 minuten.
Haal de braadzak uit de oven en bereid de soep
4
Zet 400 ml water op het vuur in een grote pan. Haal de braadzak uit de oven. Let op! Bij het openen van de braadzak komt hete lucht vrij. Prik de kipfilets uit de zak en snijd deze in reepjes. Doe de rest van de groenten en kruiden bij het water en pureer het geheel tot een egale soep. Voeg nog extra water toe totdat de gewenste dikte is bereikt. Breng op smaak met peper.
Serveer het gerecht
4
Schep de soep in kommen en garneer met de kip en amandelschaafsel. Serveer de overige kip en het brood erbij. Eet smakelijk!
Recept als PDF
Deel met vrienden
Activeer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden