Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Gooi de frietjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in de frituur, of in de oven als je een gezondere variant verkiest. Snijd ondertussen voor de salade (als dit nog niet gedaan is) de romaine sla in reepjes, de komkommer in stukjes en de tomaat in kwarten. Pak een kom en meng hierin alle ingrediënten. Breng de salade op smaak met olijfolie, azijn, een snufje zout en peper.
Bak de biefstuk medium rare
25 min
Pak een koekenpan of bakpan. Verhit deze met olie of boter op hoog vuur en bak de biefstukken, circa 3 minuten per kant, medium rare. Laat elke biefstuk daarna, verpakt in aluminiumfolie, ongeveer 6 minuten rusten.
Bereid de smaakvolle pepersaus
25 min
Het maken van de lekkere pepersaus heb je zo gedaan. Je hoeft alleen de eenvoudige stappen te volgen op de MAGGI Pepersaus verpakking. De saus is binnen een paar minuten klaar.
Serveer het gerecht zoals in een restaurant
25 min
Pak een paar mooie borden uit de kast en maak deze leuk op door de medium rare biefstuk samen met de salade te verdelen en zorgvuldig neer te leggen op de borden. Serveer de MAGGI Pepersaus er los bij of schenk de saus alvast mooi over de biefstukken. Doe de frietjes in aparte bakjes en voilà: waan je met dit hoofdgerecht in een gezellige restaurantsfeer tijdens het avondeten. Eet smakelijk!
Frituur de frietjes en bereid de frisse salade
4
Gooi de frietjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in de frituur, of in de oven als je een gezondere variant verkiest. Snijd ondertussen voor de salade (als dit nog niet gedaan is) de romaine sla in reepjes, de komkommer in stukjes en de tomaat in kwarten. Pak een kom en meng hierin alle ingrediënten. Breng de salade op smaak met olijfolie, azijn, een snufje zout en peper.
Bak de biefstuk medium rare
4
Pak een koekenpan of bakpan. Verhit deze met olie of boter op hoog vuur en bak de biefstukken, circa 3 minuten per kant, medium rare. Laat elke biefstuk daarna, verpakt in aluminiumfolie, ongeveer 6 minuten rusten.
Bereid de smaakvolle pepersaus
4
Het maken van de lekkere pepersaus heb je zo gedaan. Je hoeft alleen de eenvoudige stappen te volgen op de MAGGI Pepersaus verpakking. De saus is binnen een paar minuten klaar.
Serveer het gerecht zoals in een restaurant
4
Pak een paar mooie borden uit de kast en maak deze leuk op door de medium rare biefstuk samen met de salade te verdelen en zorgvuldig neer te leggen op de borden. Serveer de MAGGI Pepersaus er los bij of schenk de saus alvast mooi over de biefstukken. Doe de frietjes in aparte bakjes en voilà: waan je met dit hoofdgerecht in een gezellige restaurantsfeer tijdens het avondeten. Eet smakelijk!
Recept als PDF
Deel met vrienden
Activeer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden