Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Kook de mie gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Klop de eieren los. Verhit de sesamolie in een koekenpan en bak hierin op laag vuur de eieren 4 minuten. Keer de omelet om en bak nog 1 minuut. Laat de omelet uit de pan glijden, laat hem even afkoelen en snijd hem dan in reepjes.
Verhit de zonnebloemolie in een grote koekenpan of wok en bak hierin de paksoi op hoog vuur al omscheppend 5 minuten.
Rooster de pinda's 2 minuten in een droge koekenpan.
Bereid de kruidenmix volgens de aanwijzingen op het pakje. Voeg dit samen met het ei toe aan de pan met de paksoi en verwarm het geheel nog 2 minuten op laag vuur.
Bestrooi het gerecht met de pinda's en serveer met de bami. Eet smakelijk.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden