Waarmee kan MAGGI je helpen?

up
Terug naar resultaten
recept Asperges met kruidige zalm en spinazie in bladerdeeg

Asperges met kruidige zalm en spinazie in bladerdeeg

1
(1)
  • 4 volwassenen
  • 50 minuten bereidingstijd
  • 710 kcal per persoon

Ingrediënten

Zet op boodschappenlijstje
Alle ingrediënten zijn toegevoegd aan jouw boodschappenlijst
Lees hier hoe de boodschappenlijst werkt en wat je er allemaal mee kan.

Bereidingswijze

  1. Kook de asperges

    Kook de asperges in ruim water in ongeveer 15 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 180 graden.

  2. Bereid het bladerdeeg en zalm

    Bestrijk de plakjes bladerdeeg met de eidooier en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar en bruin in het midden van de oven.

    Bak de zalm volgens de aanwijzingen op de Maggi 'Mals en kruidig' verpakking in twee koekenpannen.

  3. Bereid de saus en spinazie

    Bereid de saus met de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak de spinazie.

  4. Serveer het gerecht

    Halveer de gebakken bladerdeegplakjes overlangs en leg de bodems op de borden.

    Verdeel de asperges en spinazie erop en leg de zalm erbij. Schep de saus erbij.

Notities

Variatietips

  • Ben jij de eerste die een variatietip toevoegt aan dit recept? Vertel ons hoe je dit recept op je eigen manier zou bereiden.

    Variatietip toevoegen

Probeer ook eens

Meer recepten
Terug naar resultaten