Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Kook de asperges in ruim water in ongeveer 15 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bestrijk de plakjes bladerdeeg met de eidooier en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar en bruin in het midden van de oven. Bak de zalm volgens de aanwijzingen op de Maggi 'Mals en kruidig' verpakking in twee koekenpannen.
Bereid de saus met de boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak de spinazie.
Halveer de gebakken bladerdeegplakjes overlangs en leg de bodems op de borden. Verdeel de asperges en spinazie erop en leg de zalm erbij. Schep de saus erbij.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!
U heeft dit recept / product al beoordeeld.
Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.
Verzenden