Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Breng 200 ml water aan de kook en roer de bouillon erdoor.
Schil de aardappelen en halveer ze. Bak de aardappelen in een koekenpan en voeg wat olie en boter toe. Bak de aardappels aan 1 kant bruin en keer ze om. Voeg de knoflook en takjes tijm toe en bak even mee. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook, zet het vuur laag en laat circa 10 minuten zachtjes sudderen met de deksel op de pan. Neem de deksel van de pan en laat de bouillon tot de helft inkoken.
Bestrooi ondertussen de kipfilets met zout en peper en bak ze in circa 10 minuten met boter mooi goudbruin en gaar.
Doe de sla in een slakom, halveer de tomaatjes en meng dit goed door. Bestrooi licht met zout en peper en besprenkel met olijfolie en balsamico azijn.
Serveer de aardappeltjes samen de kip en de sla. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden