Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 10 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de boter in een grote soeppan en bak hierin de ui 5 minuten (niet bruin laten worden). Voeg de knolselderij toe en bak deze nog 3 minuten mee.
Bereid de soepbasis met water volgens de aanwijzingen op de pot. Doe de soep bij de groenten in de soeppan, breng aan de kook en laat 20 minuten zachtjes koken.
Pureer de soep met een staafmixer of in een keukenmachine. Roer de sherry en de room door de soep en verwarm de soep nog 3 minuten (niet meer laten koken).
Verdeel de soep over de soepkommen. Bestrooi de soep met de peterselie en verdeel de garnalen erover. Serveer met brood voor een volwaardige maaltijd. Eet smakelijk.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden