Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 8 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Breng de soep met 1,5 liter water aan de kook.
Laat de bloemkool in ongeveer 12 minuten in de soep gaarkoken. Pureer de soep met een staafmixer of een blender. Roer de maizena met de melk los. Giet dit mengsel al roerend bij de soep en blijf roeren tot de soep gebonden is. Breng de soep op smaak met nootmuskaat.
Breng de soep op smaak met nootmuskaat en serveer het gerecht. Maak er met volkoren stokbrood een complete maaltijd van. Eet smakelijk.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden