Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Leg de filets een uur voordat ze de oven in gaan op een snijplank bedekt met huishoudfolie. Verwarm de oven voor op 180 graden.
Doe de helft van de olijfolie in een pan met bodem die niet snel aanbakt. Fruit de ui. Voeg de rijst toe en fruit 2 minuten mee onder voortdurend roeren. Voeg het bouillonblokje toe en schenk er zoveel water bij als aangegeven op het pak rijst. Zet het vuur lager en sluit de pan af met een deksel. Kook de rijst gaar.
Dep de visfilets droog en kruid naar smaak. Smeer een ovenschaal in met de rest van de olijfolie. Verdeel de prei hierover. Leg de visfilets op de prei. Verdeel de tomaat over de ovenschotel. Besprenkel met citroensap.
Zet de schaal gedurende 15 tot 20 minuten in de oven. Check de gaarheid van de vis door te kijken of deze niet meer glazig is. Serveer met de zilvervliesrijst. Maak er met een gemengde salade een complete maaltijd van.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden