Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
ingredient_quantity
recipe ingredient
1Zakje
MAGGI Roerbaknoedels Ketjap Knoflook
400g
Chinese Kool
1
Rode paprika
3
Ei
2el
Olijfolie
60g
Noten, gemengde noten, olie geroosterd, met pinda's, licht gezouten
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwijder de buitenste bladeren en het onderste gedeelte van de Chinese kool en snijd de kool in de lengte doormidden. Was daarna de kool en snijd deze nogmaals, maar dan in smalle repen. Snijd vervolgens de rode paprika in blokjes. Verhit hierna een pan met olijfolie en roerbak de Chinese kool en de paprika, kort op hoog vuur.
Creëer met de kruidenmix een heerlijke smaak
3 min
Voeg aan de groenten de kruidenmix toe uit het zakje MAGGI Roerbaknoedels Ketjap Knoflook. Doe dit samen met 300 ml water, zoals aangegeven op de verpakking.
Voeg de MAGGI Roerbaknoedels toe
3 min
Haal de noedels uit de verpakking en voeg deze toe in de pan. Laat de noedels, al roerend, het vocht opnemen en gaar worden.
Maak lekkere gebakken eieren
3 min
Pak een aparte koekenpan en verhit deze de overige olijfolie. Bak daarna de 3 eieren los in de pan, zodat je elk bord hier straks mee kan afmaken.
Serveer de noedels met groenten
3 min
Alle ingrediënten zijn nu klaar om geserveerd te worden. Probeer eens de Aziatische eetwijze door de roerbaknoedels met groenten in diepe kommen, ook wel bowls genoemd, te serveren. Leg op de noedels het gebakken eitje en serveer het gerecht met stokjes. Dat wordt een smakelijke uitdaging! Tast toe en geniet van deze vegetarische maaltijd!
Roerbak de Chinese kool en rode paprika
5
Verwijder de buitenste bladeren en het onderste gedeelte van de Chinese kool en snijd de kool in de lengte doormidden. Was daarna de kool en snijd deze nogmaals, maar dan in smalle repen. Snijd vervolgens de rode paprika in blokjes. Verhit hierna een pan met olijfolie en roerbak de Chinese kool en de paprika, kort op hoog vuur.
Creëer met de kruidenmix een heerlijke smaak
5
Voeg aan de groenten de kruidenmix toe uit het zakje MAGGI Roerbaknoedels Ketjap Knoflook. Doe dit samen met 300 ml water, zoals aangegeven op de verpakking.
Voeg de MAGGI Roerbaknoedels toe
5
Haal de noedels uit de verpakking en voeg deze toe in de pan. Laat de noedels, al roerend, het vocht opnemen en gaar worden.
Maak lekkere gebakken eieren
5
Pak een aparte koekenpan en verhit deze de overige olijfolie. Bak daarna de 3 eieren los in de pan, zodat je elk bord hier straks mee kan afmaken.
Serveer de noedels met groenten
5
Alle ingrediënten zijn nu klaar om geserveerd te worden. Probeer eens de Aziatische eetwijze door de roerbaknoedels met groenten in diepe kommen, ook wel bowls genoemd, te serveren. Leg op de noedels het gebakken eitje en serveer het gerecht met stokjes. Dat wordt een smakelijke uitdaging! Tast toe en geniet van deze vegetarische maaltijd!
Recept als PDF
Deel met vrienden
Activeer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden