Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Halveer de de sperziebonen en kook in circa 8 min. beetgaar in een pan met weinig water. Giet de bonen af. Kook de eieren 7 minuten. Giet af en laat ze schrikken met koud water.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de ui en knoflook in de olie en bak de gesneden paprika zacht.
Zet het vuur laag en voeg 350 ml water, de kookroom en de inhoud van het zakje mix toe en breng het geheel al roerend aan de kook.
Voeg de sperziebonen en kikkererwten toe en laat het geheel nog 2 min. zachtjes doorwarmen.
Serveer een gekookte eitje en de rijst bij de gado gado en strooi wat seroendeng over het gerecht.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden