Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook zachtjes 2 minuten aan. Voeg de tomaat en paprika toe en bak zachtjes 3 minuten mee. Roer er de salami door. Blus af met de rode wijn en voeg 100 ml water toe. Verkruimel het bouillonblokje boven de pan en laat tien minuten pruttelen tot het een mooie saus is geworden.
Schep de saus door de pasta en schep op de borden. Lekker met een tomatensalade.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden