Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de vis een uur voor bereiding uit de vriezer en laat op een stuk folie ontdooien. Dep de filets droog, leg ze in een met olijfolie ingevette ovenschaal, besprenkel met citroensap, kruid naar smaak en verdeel het paneermeel erover. Zet de vis 20 minuten in de oven en check de gaarheid. Als de vis niet meer glazig is van binnen, is deze gaar.
Bereid de saus en de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer, als de saus klaar is, de peterselie erdoor.
Fruit de ui in olijfolie in een wok en voeg de spinazie toe. Verwarm gedurende 5 minuten onder voortdurend omscheppen. Kruid naar smaak en serveer met de vis, saus en aardappelpuree. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden