Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Bak de uien in 8 minuten gaar en leg het apart. Bak daarna de appel en peer totdat het zacht is, ongeveer 4 minuten.
Doe wat olie of boter in de pan en bak de filetlapjes gaar, doe er eventueel wat zout en peper op.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 900ml water.
Doe de appel en peer compote bij de puree, en voeg eventueel wat water toe als de puree te dik is. Voeg de uien toe. Doe er de filetlapjes bij en maak af met wat MAGGI Jus rundvlees. Extra lekker; voeg er wat fijngehakte hazelnoten aan toe!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden