Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze af, stamp ze tot een grove puree en breng op smaak met zout en peper.
Bereid de roomsaus in een hapjespan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg iets meer water toe en leg de stukken vis in de saus.
Laat de vis tegen de kook aan in ongeveer 6 minuten zachtjes gaar sudderen. Laat de cherrytomaten 3 minuten meesudderen.
Verhit de olie in een wok of koekenpan, roerbak de paksoi enkele minuten knapperig en breng op smaak met zout.
Serveer de vis in roomsaus met de zoete aardappelpuree en paksoi. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden