Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verhit de helft van de boter in een braadpan. Braad hierin op hoog vuur de slavinken rondom bruin in ongeveer 3 minuten. Doe dan het deksel op de pan en laat de slavinken op laag vuur in 20 minuten gaar worden.
Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de aardappel in ongeveer 10 minuten goudbruin en knapperig.
Meng de sla met de bietjes. Maak een dressing van de olijfolie, mosterd en azijn. Schep de dressing door de salade.
Serveer de slavinken met de jus, aardappel en salade. Eet smakelijk.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden