Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm olie in een pan en voeg de knoflook, ui, paprika, wortelen en selderij toe. Bak de groenten circa 10 minuten totdat ze zacht zijn.
Breng het gerecht op smaak met de kruidenmix
20 min
Zet het vuur laag en voeg 150 ml water, de kookroom en de kruidenmix toe uit het zakje MAGGI Dagschotel Paprika-goulashsaus met champignons en kip. Breng het geheel, al roerend, aan de kook. Laat het groentemengsel vervolgens circa 5 minuten zachtjes doorkoken.
Voeg de bonen en maïs toe
20 min
Roer de uitgelekte bonen en maïs door alle ingrediënten in de pan. Kook de bonen en de maïs nog 5 minuten mee, op laag vuur.
Serveer de chili sin carne
20 min
Je zelfgemaakte chili sin carne is klaar om gereserveerd te worden. Strooi alleen nog koriander over het gerecht, om de chili helemaal af te maken. Daar mag je trots op zijn! Je kan je vegetarische chili ook perfect met rijst of brood serveren. Dat wordt heerlijk genieten, én dat zonder vlees. Tast toe en geniet van deze lekkere maaltijd!
Bak de verse groenten
4
Verwarm olie in een pan en voeg de knoflook, ui, paprika, wortelen en selderij toe. Bak de groenten circa 10 minuten totdat ze zacht zijn.
Breng het gerecht op smaak met de kruidenmix
4
Zet het vuur laag en voeg 150 ml water, de kookroom en de kruidenmix toe uit het zakje MAGGI Dagschotel Paprika-goulashsaus met champignons en kip. Breng het geheel, al roerend, aan de kook. Laat het groentemengsel vervolgens circa 5 minuten zachtjes doorkoken.
Voeg de bonen en maïs toe
4
Roer de uitgelekte bonen en maïs door alle ingrediënten in de pan. Kook de bonen en de maïs nog 5 minuten mee, op laag vuur.
Serveer de chili sin carne
4
Je zelfgemaakte chili sin carne is klaar om gereserveerd te worden. Strooi alleen nog koriander over het gerecht, om de chili helemaal af te maken. Daar mag je trots op zijn! Je kan je vegetarische chili ook perfect met rijst of brood serveren. Dat wordt heerlijk genieten, én dat zonder vlees. Tast toe en geniet van deze lekkere maaltijd!
Recept als PDF
Deel met vrienden
Activeer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden