Vegetarische groenten ovenschotel met aardappelpuree kaas
(0)
35 min
Gemakkelijk
Ingrediënten
4
Porties
Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Breng een pan met ruim water aan de kook. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Blancheer de broccoli 4 minuten in het kokende water en giet af.
Bereid de overige groenten
10 min
Verhit 1 eetlepel olie in een ruime koekenpan en bak de pompoenblokjes in ongeveer 8 minuten net gaar. Bak de uien en knoflook 4 minuten mee en breng op smaak. Schep het mengsel met de broccoli in de ovenschaal. Verhit de andere eetlepel olie en bak de champignons ongeveer 4 minuten en voeg ze bij de andere groenten.
Bereid de aardappelpuree kaas
0 min
Bereid de aardappelpuree kaas volgens de bereidingswijze op de verpakking maar met 50 ml minder water. Roer de eieren door de puree en verdeel deze over de groenten in de ovenschaal.
Bereid het gerecht in de oven
0 min
Bestrooi met de hazelnoten en bak de schotel in ca. 25 minuten goudbruin in de oven.
Kook de broccoli
4
Breng een pan met ruim water aan de kook. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Blancheer de broccoli 4 minuten in het kokende water en giet af.
Bereid de overige groenten
4
Verhit 1 eetlepel olie in een ruime koekenpan en bak de pompoenblokjes in ongeveer 8 minuten net gaar. Bak de uien en knoflook 4 minuten mee en breng op smaak. Schep het mengsel met de broccoli in de ovenschaal. Verhit de andere eetlepel olie en bak de champignons ongeveer 4 minuten en voeg ze bij de andere groenten.
Bereid de aardappelpuree kaas
4
Bereid de aardappelpuree kaas volgens de bereidingswijze op de verpakking maar met 50 ml minder water. Roer de eieren door de puree en verdeel deze over de groenten in de ovenschaal.
Bereid het gerecht in de oven
4
Bestrooi met de hazelnoten en bak de schotel in ca. 25 minuten goudbruin in de oven.
Recept als PDF
Deel met vrienden
Activeer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden