Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Snijd de courgette en de knoflook in kleine stukken. Verhit een beetje olie in een soeppan en voeg de stukken courgette en de knoflook toe. Bak het geheel 4 minuten zacht, zonder het te laten bruinen. Voeg de basis voor soep en 1,5 liter water toe.
Breng de soep al roerende aan de kook en laat deze 10 minuten zachtjes doorkoken. Pureer het geheel met de staafmixer of in de blender tot een lichtgebonden, gladde soep.
Roer de wortelblokjes met de erwten en bosui erdoor en warm de soep nog 10 minuten zachtjes door. Roer voor het opdienen de peterselie door de soep. Maak er met brood een complete maaltijd van. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
TEST