Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak het vlees hierin goudbruin. Snijd de ui en knoflook in kleine stukjes en bak deze 2 minuten mee.
Bereid de kruidenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kruidenmix toe aan het vlees en laat 30 minuten zachtjes sudderen.
Kook intussen de aardappelen in 15 minuten en de sperziebonen in 10 minuten gaar. Giet deze af.
Schep de aardappelen en sperziebonen door het vlees en serveer. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden