Waarmee kan MAGGI je helpen?

up

De Facebookpagina van MAGGI is speciaal voor alle MAGGI-liefhebbers ter wereld en heeft als doel om MAGGI-fans een platform te bieden waar zij in gesprek kunnen gaan over relevante onderwerpen. We hopen dat je begrijpt dat de content die geplaatst wordt door fans niet persé de visie of mening van Nestlé reflecteert. We zijn niet verantwoordelijk voor links of berichten die geplaatst worden door derden.

Alle gebruikers van de Facebookpagina moeten zich houden aan de door Facebook opgestelde Terms of Use en de MAGGI Huisregels voor de Facebookpagina. We moedigen onze fans aan om de gesprekken netjes, vriendelijk en gerelateerd aan het merk te houden. Om dit te waarborgen en om goede productieve dialogen aan te moedigen gelden op de Facebookpagina van MAGGI een aantal regels:

  • Houd het netjes: plaats geen oneerbare voorstellen of anderszins ongepaste posts en plaats geen seksistische, pornografische, racistische en/of discriminerende berichten.
  • Plaats geen (persoonlijk) beledigende posts: dat wil zeggen dat er geen berichten worden geplaatst die op enig manier beledigend, lasterlijk of kwetsend kunnen zijn.
  • Blijf on topic: plaats geen spam, ketting posts, commerciële/promotionele posts, geen herhalende posts of niet-opbouwende, aanstekende of anderszins bezwaarlijke reacties of posts.
  • Wees origineel: deel video’s, links, foto’s en teksten indien je de rechten er op hebt. Als het niet van jou is of je hebt er geen toestemming voor, plaats het dan niet.
  • Houd rekening met privacy: maak geen inbreuk op andermans privacy of rechten van derden en plaats geen persoonlijke gegevens.
  • Houd het legaal: plaats geen misleidende posts.
  • Stel jezelf voor: als je verbonden bent met Nestlé (werknemers, bureaus etc.), laat dat dan weten en houd hier rekening mee in de posts die je plaatst.
  • Heb je een prijs gewonnen, laat het weten: als je een prijs hebt gewonnen op de Facebookpagina van MAGGI dien je, binnen vier weken nadat de winnaars bekend zijn gemaakt, je adresgegevens te sturen naar consumentenservice@nl.nestle.com. Indien je dit niet doet binnen de gestelde termijn, zal de gewonnen prijs komen te vervallen.

MAGGI behoudt zich te allen tijde het recht voor reacties en/of foto’s te verwijderen die bovenstaande regels niet naleven. Over het verwijderen van reacties en/of foto’s zal niet worden gecorrespondeerd. MAGGI behoudt zich het recht voor bovenstaande regels te allen tijde zonder opgaaf van redenen te wijzigen.