Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verhit 1 eetlepel olie in en braadpan en bak de runderlapjes aan iedere kant maximaal 1 minuut op hoog vuur.
Zet het vuur laag, voeg 400 ml water en de inhoud van de kruidenmix toe aan het vlees en roer goed door. Breng het geheel aan de kook. Zet het vuur weer laag en stoof het vlees met de deksel op de pan in ongeveer 2½ uur gaar.
Verhit 1 eetlepel olie in een hapjespan en roerbak de winterpeen ongeveer 5 minuten. Voeg de ui en courgettes toe, bak nog 5 minuten en sluit de pan. Laat de groenten in ca. 10 minuten gaarstoven en schep af en toe om.
Meng 1 eetlepel olie door de couscous in een lage schaal. Giet er kokend water op tot de couscous net onder staat en laat het ongeveer 5 minuten wellen. Roer het vervolgens los met een vork.
Schep de groenten door de runderstoof en serveer met de couscous.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!
U heeft dit recept / product al beoordeeld.
Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.
Verzenden